Uw (koop)huis verhuren

Een koophuis verhuren kan op meerdere manieren: u koopt een huis en zet deze in de verhuur of u verhuurt uw te koop staande of tijdelijk leegstaande woning.
Als u uw te koop staande woning verhuurt gaat dit via de Leegstandswet. U dient toestemming te vragen bij uw bank. U kunt de huurder snel weer opzeggen als uw woning is verkocht, want de opzegtermijn is 3 maanden. Een ander voordeel van verhuren via de leegstandswet is dat uw woning niet leeg staat en dus minder gevoelig is voor vandalisme en inbraak. Een goed soort huurder voor verhuur via de leegstandswet is een expat. Leegstandswet-verhuur is vaak van tijdelijke aard, net als het contract van de expat. Het zijn nette, betrouwbare huurders die graag een woning willen in het hogere segment. Expat Woningverhuur Utrecht heeft veel ervaring met zowel verhuur aan expats als leegstandswet-verhuur. Wij bemiddelen graag tussen deze twee.
Meer informatie of direct uw koophuis verhuren? Neem contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

Neem contact met ons op via 030 - 26 26 505 of e-mail
Realisatie: OSW